Kirjautuminen

Link to: Log in with Haka-credentials / Login with your Google account

Voit kirjautua DigiCampuksen moodleen (https://digicampus.fi) Haka-tunnuksilla tai vierailijana Google-tunnuksillasi.

KIRJAUTUMINEN HAKA-TUNNUKSILLA

Haka on Suomen käytetyin korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten käyttäjätunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös Suomen ulkopuolella.

Klikkaa etusivulla "Kirjaudu"-painiketta DigiCampusekn etusivun Kirjaudu-painike

Klikkaa "Kirjaudu Haka tunnuksilla" -painiketta

Kirjautumissivun Kirjaudu Haka tunnuksilla -kohta

Valitse pudotusvalikosta kotiorganisaatiosi ja klikkaa "Valitse"-painiketta

Kotiorganisaation pudotusvalikko

KIRJAUTUMINEN GOOGLE-TUNNUKSILLA

• Klikkaa etusivulla "Kirjaudu" -painiketta

Digicampus.fi:n etusivun kirjautumispainike

Klikkaa "Google" -painiketta ja jatka Googlen ohjeiden mukaan

Kirjautumissivun Google-painike

1. kirjautumisen jälkeen sinulle tulee sähköpostiin vahvistusviesti, jossa on linkki sähköpostiosoitteesi vahvistamiseksi.

Avaa viesti sähköpostistasi (voi olla roskapostikansiossa) ja klikkaa linkkin.

Jatka kirjautuminen loppuun, jonka jälkeen pääset kursseille.