Käyttäjä valikko - Omat asetukset/profiiliasetukset

Moodlessa jokaisella käyttäjällä on oma profiili sekä käyttäjävalikko, josta pääsee katsomaan omia tietojaan ja myös osaa niistä muokkaamaan.

Omat tiedot ja asetukset löytyvät oikean ylänurkan käyttäjävalikosta oman käyttäjänimen alta.

Käyttäjävalikko ja sen sisältö:

1. Oma Moodle => omat kurssisi

2. Käyttäjätiedot -sivulla näet yhteenvedon ja pääset Muokkaa tietoja -linkistä lisäämään ja päivittämään joitakin tietojasi, esim. voit lisätä kuvasi. Osa tiedoista haetaan tunnistautumisen yhteydessä kotiorganisaatioltasi, esim.  etu- ja sukunimi ja sähköpostiosoite. Näitä tietoja et voi muuttaa moodlessa. Jos tiedoissa on virheitä, ota yhteyttä oman organisaatiosi käyttäjähallintaan.

3. Arvioinnit => Omien kurssiesi arvioinnit

4. Viestit => Käyttäjien Moodlessa toisilleen lähettämät viestit

5. Asetukset => asetukset, joilla voit mukauttaa Moodle tiliäsi, esim. muokkaa tietoja(sama kuin Käyttäjätiedot -kohta), kielen valinta, keskustelualueiden asetukset, viestien ja ilmoitusten asetukset.

6. Kirjaudu ulos

Vaihda roolia

Vaihda roolia

Jos olet auki olevalla kurssilla opettajana, käyttäjävalikosta löytyy Vaihda roolia -valinta.
Tämän avulla voit katsoa miltä kurssi näyttää opiskelijan näkökulmasta valitsemalla Student -roolin.
Pääset takaisin omaan rooliisi valitsemalla valikosta "Palaa omaan rooliisi".