Osallistujien lisääminen kurssille - Lisäämistavat

Kaikki lisäämistavat löytyvät klikkaamalla vasemmasta navigaatiosta Osallistujat, sitten oikeasta reunasta hammasratas ja Osallistujien lisäämistavat.

Osallistujien lisäämistavat

Lisäämistapoja on 3.

1. Osallistujien lisääminen: Oletus, et voi muttaa asetuksia. Lisäät käsin opettajia tai opiskelijoita kurssille Osallistujat sivulta.
  2. Itserekisteröityminen: asetat kurssille avaimen ja opiskelijat (opettajat) voivat liittyä itsenäisesti kurssille avaimen avulla. Itserekisteröitymistapoja voi olla erikseen opiskelijoille ja opettajille.
  3. Pääsy vierailijana: vieras ei voi osallistua kurssin aktiviteetteihin, mutta voi katsoa materiaaleja. Vierailijalle voidaan määrittää avain/salasana tai sallia pääsy ilman avainta/salasanaa, jolloin kuka tahansa voi vierailla kurssilla.

Rivin lopussa oleva silmänkuva kertoo ,onko lisäämistapa käytössä (itserekisteröityminen / vierailija) ja hammasrattaasta pääset lisäämistavan asetuksiin.

lisäämistavan asetukset