Beställa en ny Moodle-kurs

Beställ en ny kursbotten på DigiCampus Moodle-platform genom att fylla i blanketten nedan:

• Klicka på "Startsida" ikonen uppe vid vänster eller vid den vänstra navigationsblocket.

•  Klicka på kategorin där du vill att kursen ska placeras (Högskolornas gemensamma kurser/Öppna kurser(MOOC)/Din högskolas kurser).

• Gå till slutet av sidan och välj "Ansök om en kurs"

• Fyll i blanketten noggrant och skicka in den. Administratören behandlar din beställning.

2 Tykkäykset,  0 Ei tykkäykset - Reset