Avregistrera mig från en kurs

Du kan avregistrera dig från en kurs genom att välja Action menu och klicka på Avregistrera mig från "kursnamnet".

Bilden visar kugghjulikonen och valet avregistrera mig från kursen markerad

Ifall det finns uppgifter i kursen så skall du inte avregistrera dig innan läraren har gett betyg för kursen.

När du avregistrerar dig från kursen så kommer läraren inte längre att se dina arbetsinlägg.